''OLIVIER HEIJMANS RAAKT JE RECHT IN HET HART!''

Bannerklein1 Bannerklein2 Bannerklein3 Bannerklein4

Olivier Heijmans (48) werd geboren in 1972 in het Gelderse Millingen aan de Rijn. Al op jonge leeftijd had Olivier interesse in alles wat met theater en muziek te maken had. In zijn tienerjaren zat hij dan ook in een jeugdband genaamd ''Black Rainbow'', waar hij toen de gitaar bespeelde. Het duurde even voordat Olivier zelf de stap durfde te zetten om te gaan zingen. Toen hij uiteindelijk de smaak te pakken kreeg, is hij zich door blijven ontwikkelen en heeft zichzelf vele muziekgenres eigen gemaakt.

Toen hij in 1997 entertainmentbureau ''à Propos Produkties'' oprichtte, is hij in vele hoedanigheden het zingen professioneel blijven doorzetten tijdens diverse acts. Als zanger is hij o.a. geschoold middels traditionele zangles en EVT (Estill Voice Training).

Inmiddels, anno 2020, staat Olivier wekelijks op het podium om zijn breed georiënteerde muzieksmaak en enthousiasme met u te delen.

Contactgegevens

Zanger Olivier Heijmans op uw feest? Olivier is o.a. te boeken bij à Propos Produkties. Voor vrijblijvende informatie klik op het menu-item ''boekingen''. U wordt automatisch doorverwezen naar het aanvraagformulier.


  +31 (0)6 22 37 72 58
  info@aproposprodukties.nl

Like Olivier op Facebook